珠海大显电子发展有限公司办公楼

This project the main colour with dark grey, light grey, white is given priority to, combined with beige wood veneer, dark gray brick ground extends to the lobby background, combined with a sign of corporate colour is lively, delicate lighting design, as well as some of the detail of the landscape sketch, in line with the enterprise to build a quality and is a simple, warm and efficient transit hall; More humanized office space and meeting space, lighting design, office chair for the human body function to learn more and more emphasis on comfort; On the second floor in the middle of recreational area introduces indoor to outdoor environment, art, artificial waterfalls and fish pond and outdoor environment be in harmony are an organic whole, combining function between coffee and tea, make the office more functional, more humanized and more are ornamental; Three layer for the chairman of the board of directors office, reception area and lounge area, in the chairman office tea area can have a view of recreational area on the second floor directly, and recreational area on the second floor environment be in harmony are an organic whole;This project design style is given priority to with contracted and lively, corporate culture, and solve the function of customer needs, the entire office building design all use lively,environmental protection building materials, as well as some of  the detail of the landscape sketch, combined with exquisite lighting design, in line with the enterprise to build a quality and is simple, comfortable, casual office environment and rich in humanity, the spirit of the enterprise culture in different angles.

Project won the 2012 Golden Ring Award iC @ ward Global Design Gold Award

本项目主要色彩以深灰、浅灰、白色为主,结合米色的木饰面板,地面深灰砖延伸至大堂背景,结合企业色彩极其明快的标志、细腻的灯光设计,以及一些细节的景观小品,营造一个符合企业品质并且是简洁、温馨、高效的中转大厅;办公空间及会议空间,灯光设计更为人性化,办公区椅子为人体功能学更强的椅子,更强调舒适度;二层正中休闲区将户外环境引入室内,艺术品、人造瀑布及鱼池与户外环境融为一体,结合咖啡厅及茶水间功能,使本办公区功能性更强、更人性化、更具有观赏性;三层为董事长专属办公区、接待区及休息区,在董事长办公室品茶区能直接看到二层休闲区全景,与二层休闲区境融为一体;本项目设计风格以简约明快为主,融合企业文化,并解决客户的功能需要,整个办公楼设计全部使用明快、环保的建筑材料,以及一些细节的景观小品,结合细腻的灯光设计,营造一个符合企业品质并且是简约、舒适、休闲及富有人性的办公环境,使企业的精神文化在各个角度体现出来。

项目荣获2012金指环奖iC@ward全球设计大奖金奖